Comissió de camins escolars

La Comissió Camí Escolar va ser creada el mes de març de 2006 amb l’objectiu de treballar conjuntament amb l’Ajuntament i el Districte per la creació d’una ruta d’anada i tornada a l’escola segura per als nostres fills i filles.

Camí Escolar és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona per a fomentar l’educació viària i recuperar el carrer com a espai de convivència per als nens i nenes. Es tracta de potenciar l’autonomia i sentit de la responsabilitat dels nens i nenes des dels 8 anys en endavant.
En aquests moments, l’Ajuntament, mestres, mares i pares de 13 Centres del Poblenou estem treballant plegats en aquesta iniciativa.

El calendari de treball previst des d’ara en endavant és:

FASE 1. L’empresa Moville, contractada pel Districte i les AMPA/AFAs que hagin recollit qüestionaris (a part dels de 3r i 4t) faran l’anàlisi de les dades recollides fins a finals de març. L’empresa Moville, a més a més, entrevistarà durant el mes de febrer les/els Directores i persones de les AMPA/AFAs dels 16 Centres del Poblenou per sota de les avingudes Diagonal i Meridiana.

FASE 2. Presentació pública de l’informe elaborat per l’empresa Moville durant el mes de maig. L’objectiu d’aquesta fase és acabar aquest curs 2006-07 amb l’anàlisi i presentació de propostes fet.

FASE 3. A començaments de curs 2007-08 està prevista que comenci la implantació de mesures de cara a la creació d’una xarxa de camins escolars del Poblenou.


Aquesta Comissió està constituïda per:

Pilar Fargas (mestra)
Mònica Rodriguez
Itziar Gras

Montse Ortís
Teresa Segura (vocal)

Ens podeu fer arribar suggeriments a les adreces de correu electrònic de les persones que formem la Comissió.

Qualsevol persona que vulgui formar part o col·laborar amb aquesta comissió serà benvinguda.