Què cal fer per a aconseguir la disfressa de carnaval?

Informació pràctica de les opcions per a participar a la Rua del Poblenou i fer lluir la comunitat de l’escola Vila Olímpica.

La Comissió de Carnaval ha preparat 3 propostes de disfressa per a què l’escola Vila Olímpica competeixi amb el tema “No hi ha planeta B”:

  1. Natura
  2. Mar
  3. Núvol de contaminació

Cada persona, gran o petita, pot escollir quina serà la seva disfressa d’aquestes 3. (Aquestes propostes estan basades en la feina de les nenes i nens de 3r, per cert).

Maneres d’aconseguir les teves disfresses:

1: La principal manera és participar en un taller de disfresses. Allà, les persones de la Comissió de Carnaval us ajudaran i us donaran el material per a què la podeu fer. Són tallers familiars, és a dir per a nenes i nens també.
Reviseu el calendari de tallers i veniu a la que millor us vagi. Cal pagar 2 eur/disfresssa per a cobrir el material i també hi ha cafès i pastissos a bon preu per a arrodonir el matí.

2: També podeu demanar el material a la Comissió de Carnaval per a fer-vos la disfressa a casa, si no podeu participar als tallers.
Per a sol·licitar el material cal que us apunteu en aquest formulari. També cal aportar 2€/disfressa per al material, igual que als tallers.

3: I la tercera opció és comprar les disfresses fetes. En aquest cas caldrà aportar 4 € per a material i contribuir a les decoracions de la rua.
Per a sol·licitar les vostres cal que us apunteu en aquest formulari que la Comissió ha preparat.