Recepta de galeta de gingebre

Aquí teniu la recepta que es va fer en el taller de cuina de Nadal i que tant d’èxit va tenir.

INGREDIENTS:

100 g de sucre morè

100 g de mantega

1 ou

100 g de mel

350 g de farina

1 cullerada i mitja de canyella en pols

2 cullerades i mitja de gingebre

Mitja cullerada de bicarbonat

PREPARACIÓ:

Per fer la massa:

En un bol posar-hi la mantega, el sucre i afegir-hi l’ou.

En un altre recipient barrejar la meitat de la farina amb la canyella en pols i el gingebre. Seguidament incorporar-hi la barreja feta amb la mantega.

A continuació, afegir-hi la mel, remenar-ho tot i acabar incorporant la resta de la farina fins que quedi una massa força consistent i uniforme.

Deixar reposar la massa a la nevera durant dues hores.

Un cop passat aquest temps, estendre la massa i fer les formes que es desitgin amb motlles diversos. En acabar, posar-les al forn a 180º entre 10 i 15 minuts. Deixar-les refredar a temperatura ambient i ja estaran llestes per decorar-les al gust de cadascú!

Bon profit i bones festes!!