Emotiu comiat dels nens i nenes de 6è

Finalment ahir va arribar el darrer dia de primària pels nois i noies de sisè!!! Un dia molt esperat durant el curs. Ara ja són grans i els toca marxar a l’Institut per fer primer d’ESO. Deixen una etapa plena d’aprenentatges, d’experiències i d’amistat. Tots els nens i nenes, les seves famílies i l’equip de mestres que els han tingut durant aquests anys, es van reunir ahir al pati de sorra per tal d’acomiadar aquesta etapa i augurar els millors desitjos pel futur que tenen per davant.

Com cada any tots els pares i mares de sisè han treballat de valent durant tot el curs per tal que aquest sigui un dia molt especial per a tots. I els que hi érem us podem assegurar que el resultat va superar de bon tros les expectatives.

A les 19:30h. tot estava llest; l’escenari, la decoració del pati, el sopar, el vídeo i els llibres de record.

Aprofitant que el dia 21 de juny és el dia internacional de la música, la temàtica de la festa va girar entorn de les cançons que hem escoltat durant els anys que els nens han estat a l’escola Vila Olímpica. La música va estar present en tot moment. Això es podia palpar també en la decoració de l’escenari i del pati, ple de notes musicals per tot arreu.

Vam poder gaudir de dos presentadors d’excepció com son l’Ariadna Jiménez i el Jaume Aubanell que ens van guiar pel recorregut que han fet els nens i nenes durant aquests 9 anys. Ells dos van ser els encarregats d’animar la festa i fer pujar tots els nens a l’escenari a recollir els seus llibres de record. També es va fer un comiat molt emotiu de les famílies que deixen l’escola.

El moment culminant de la festa va ser la projecció del vídeo de record d’aquest darrer curs i l’enterrament de la càpsula del temps que conté els missatges de tots els nens i nenes. Aquesta càpsula es desenterrarà al 2030 quan tots ells tinguin 25 anys. Esperem que tots els desitjos que hi han enterrat es compleixin fil per randa!!