Es busca cul inquiet per la Comissió de Comunicació

we want you

La comunicació i la creativitat està repleta de persones plenes de reptes, gent que no té una pàgina en blanc a l’agenda i s’apunta a un bombardeig. Tant si vols ocupar el teu temps lliure com si necessites un calendari atapeït de projectes, és la teva oportunitat. Apunta’t a la comissió de comunicació de l’AMPA i comparteix la teva energia!

L’escola necessita una Comissió de Comunicació nova…

 

Jo podria formar part de la comissió ?

Si veniu del món del periodisme, o us agrada escriure, o sou dissenyadors, sou community managers o us agrada
i no us espanta treballar amb blogs sereu tots d’un gran valor.MEGAFON2

Què fa la comissió ?

  • El BLOC, on l’AMPA via les diferents comissions va informant d’activitats i notícies relacionades amb l’escola i el món educatiu que puguin ser d’interès.
  • El Butlletí de l’AMPA – l’AMPAPA’t – on des del consell editor escollim temàtica i ens repartim les tasques. L’AMPAPA’t l’hem fet en formatpaper i recentment el distribuïm en versió digital.
  • La pàgina de Facebook de la Comunitat de l’Escola Vila Olímpica, on informem i enllacem moltes de les informacions que pengem en el bloc.
  • Portem el compte de correu de l’ampavilaolimpica@gmail.com i redistribuïm els correus d’interès a les diferents comissions i a la junta de l’AMPA.

Què s’ha de fer ?

Qui formi part de la nova comissió de comunicació té llibertat per fer el que vulgui i com vulgui. La intenció de la comissió fins ara ha estat mantenir informades a les famílies de les activitats que realitzen les comissions de l’AMPA i millorar la comunicació famílies-AMPA-escola-societat, i més enllà d’això informar a les famílies de tot el que pugui ser interessant en el terreny educatiu,

Amb qui he de contactar ? 

Envia’ns un correu a ampavilaolimpica@gmail.com o deixa un comentari al Facebook o al blog i ens posarem en contacte amb tu.