Viu un diumenge Blau per l’Autisme

Per fi, ha arribat el moment de que us informem de totes les activitats solidàries que viurem el dia 6 d’Abril a la nostra Festa “Viu un diumenge Blau per l’Autisme!”!! 

La Festa tindrà lloc a 11 espais del litoral de Barcelona que per primera vegada s’uneixen per solidaritzar-se amb l’autisme:

Museu Blau, CEM La Marbella,  CMV Vela Barcelona amb la Federació Catalana de Vela, Claror Marítim, IEM Espai del Mar, Club Natació Atlètic- Barceloneta,  Club Natació Barcelona, Las Golondrinas, Museu Marítim de Barcelona, Reial Club Marítim de Barcelona i  Museu d’Història de Catalunya. Tots els espais col•laboren de forma totalment solidaria  per poder celebrar la Festa amb diferents activitats.

Esperem que tots trobeu activitats que us agradin i puguem gaudir d’un diumenge ben blau per l’Autisme!! No us oblideu de venir vestits de blau!!! El litoral de Barcelona ha de ser encara més blau el dia 6 d’abril.

 Veure-ho que son moltes activitats i ens cal molta ajuda, si coneixeu  a algú que es vulgui sumar com a voluntari/a podeu donar-li el meu mail i li expliquem com sumar-se a aquell dia per donar-nos un cop de mà!

 Per qualsevol dubte que tingueu d’entrades o activitats podeu dirigir-vos a aquest mail:aprenem.families@gmail.com i us informarem de tot!

Imatge