Inscripcions a extraescolars per al curs 2013-2014

A partir d’avui ja us podeu inscriure a les activitats extraescolars del curs 2013-2014!

Si voleu consultar els horaris ( 2013-2014_HORARIS_Activ.extraescolars) o programes, trobareu la informació a l’apartat d’extraescolars.

Com veureu, arran de les vostres propostes, al primer cicle de primària (1r i 2n) les activitats passen a ser d’1 dia a la setmana. A excepció d’anglès i música que continuen sent de 2 dies a la setmana. Això ens ha permès introduir una nova activitat: el Tennis.

D’altra banda, com que el curs que ve hi haurà canvis en algunes activitats que ja es venien oferint,  hem programat reunions informatives perquè pugueu fer preguntes i resoldre els vostres dubtes.

TEATRE, dijous 13 de juny, a les 17h.

És una activitat que s’introdueix a 3r i Lazzigags, l’escola que se n’ocupa, vindrà a presentar-la.

PATINATGE I HOQUEI, divendres 14 de juny, a les 17h

Volem resoldre els dubtes que tingueu sobre com es desenvoluparà l’activitat de Patinatge i Hoquei, quin material necessitaran els vostres fills, què vol dir competir i federar-se…

ANGLÈS, dimarts 18 de juny, a les 17h

L’escola International House, que durant aquest curs s’ha encarregat de fer les classes de 5è i 6è, passarà a ocupar-se de tots els cursos de primària. Vindran a presentar l’activitat i explicar-vos els objectius i metodologia per a cada curs.

D’altra banda, la comissió explicarà els motius pels quals el proper curs no s’oferirà anglès al cicle Infantil.

Perquè ens agradaria  comptar amb la vostra participació a les reunions i resoldre els vostres dubtes, US HI ESPEREM!