Agenda de Nadal

Nadal a CosmoCaixa

Del 22 de desembre de 2012 al 5 de gener de 2013

EL MÓN DE LA IRENE | 13.00 h

La Irene és una nena que no es pot comunicar d’una manera convencional. Necessita poder escoltar amb els ulls i parlar amb les mans. Aquesta capacitat li confereix una visió molt especial de tot allò que l’envolta i ho explica en forma de cançons i històries. Amb la seva visió particular, la Irene ens parla de l’ambició, l’autoestima, l’homosexualitat, la mort, la riquesa, les relacions.cosmocaixa

Podeu trobar aquí totes les activitats de CosmoCaixa per aquest Nadal

SónarKids

Dissabte 22 i diumenge 23 de desembre de 2012

SonarKids torna el cap de setmana del 22 i 23 de desembre amb una gran instal·lació sonora a la rampa de CosmoCaixa Barcelona. Durant dues jornades, els artistes Lolo i Sosaku, especialistes en la creació d’escultures sonores mòbils, proposen un recorregut participatiu a través de la gran rampa helicoïdal de quasi 20 metres d’alçada de Cosmocaixa. Nens i pares podran construir i fer sonar diferents peces, creant així una gran instal·lació formada per innovadores escultures sonores orgàniques creades de forma artesanal amb elements com fusta, pinces, fil de pescar, pèndols o imans.

Podeu trobar més informació a SónarKids.sonarkids

Fira de Santa Llúcia

La fira més antiga dedicada a les tradicions nadalenques (com a mínim hi ha constància que se celebra des del 1786) s’ha convertit, per si mateixa, en una tradició.

El darrer dia per adquirir un nou caganer o un tió de Nadal a la fira és el 23 de desembre. Així, doncs, aquest 2012 s’amplien les dates de la Fira de Santa Llúcia, però també s’amplia el nombre de parades, ja que s’hi han afegit tretze artesans. En total, la fira tindrà 283 parades dedicades al món del pessebre, la vegetació i els arbres de Nadal, l’artesania i les simbombes.

firadesantallucia

Festival de la Infància

27 de desembre – 4 de gener

Amb el lema “La il•lusió ens fa grans”, el Festival de la Infància proposa més de 150 activitats perquè els més menuts s’ho passin d’allò més bé durant les vacances escolars de Nadal.

En concret, aquest any el festival es pot visitar del 27 de desembre al 4 de gener a Fira de Barcelona, unes dates màgiques per als infants, que podran gaudir en família d’un munt de propostes d’oci i diversió relacionades amb l’alimentació sana, l’esport, la cultura, la moda, la solidaritat o l’entreteniment.

Disfressar-se, escalar un rocòdrom, cuinar, patinar, jugar amb videojocs, saltar en inflables, gaudir d’espectacles de tota mena o participar en un concurs de dibuix són algunes de les moltes activitats i sorpreses del Festival de la Infància.

Més informació a www.festivalinfancia.com

festivaldelainfancia

Nadal als Museus: ‘Cinema solidari’, dins del ‘Cicle de cinema familiar d’animació’

Del 27 al 30 de desembre de 2012

Descobreix en família quatre pel·lícules d’animació molt especials, en què els protagonistes ens parlen de la tolerància, el respecte i la solidaritat.

  • Dijous 27 de desembre “Planet 51” Jorge Blanco, Espanya (2009), 91 min. Doblada al català
  • Divendres 28 de desembre “Floquet de Neu” Andrés G. Schaer, Espanya (2011), 86 min
  • Dissabte 29 de desembre “Arthur Christmas: Operación regalo”  Sarah Smith, EUA i Regne Unit (2011), 97 min. Doblada al castellà
  • Diumenge 30 de desembre “Winter el delfín” Charles Martin Smith, EUA (2011), 113 min. Doblada al català

Més informació sobre on fan aquestes pel·lícules podeu trobar-la a la web de l’ajuntament.

floquetdeneu

L’auditori: concerts en família

Del 13 de gener al 25 de maig de 2013

Una oferta per gaudir de música en família.

Podeu trobar més informació a la web de l’Auditori.

auditori

Núria Fagella