Wonderbook: Un llibre màgic i interactiu

llibre_encanterisMireu quina xulada de llibre: no només és interactiu sino que és el “Llibre dels encanteris”, un nou videojoc basat en les aventures de l’escola màgica més coneguda que existeix: Howards, on el comandament de la PS3 es converteix en vareta màgica!

Es tracta d’un Videojoc creat per la London Studios en col·laboració amb la famosa escriptora JK Rowling. Es el primer títol de Wonderbook, el nou perifèric per PlayStation 3 que té forma de llibre físic i que situarà el jugador al centre de l’acció, transformant tot el seu entorn a través de la Realitat Augmentada. El joc compta amb textos originals de J.K. Rowling i convertirà als jugadors en alumnes de l’escola de màgia Hogwarts.

La idea és que us poseu a la pell d’un mag i que n’aprengueu diversos trucs. Per fer-ho, haureu d’entrar dins d’un llibre que us permetrà ser els protagonistes de la història i participar-hi.

Una realitat augmentada per què les històries cobrin vida, on les lletres estàn substituides per codis i els codis creen un tipus de llibre que va molt més enllà dels fulls de paper…

Sigui com sigui això és el començament de la propera revolució narrativa: “la màgia interactiva”!

…què va ser primer la lletra o el codi? ;D