Tertúlies en Família

Tertúlies en Família

TF és una activitat gratuïta que consisteix en que un grup de pares es reuneixen per tractar un tema relacionat amb els seus fills que sigui del seu interès; l’activitat és dinamitzada per un professional de la psicologia infantil que dóna alhora sentit i continguts a cada sessió.

Tertúlies en Família és un tipus d’espai que ha estat present durant molts anys a l’Escola Vila Olímpica i que durant els darrers anys s’havia aturat. Es tracta d’una activitat que durant el curs 2011-2012 estarà dirigida a les mares i pares de P3, P4 i P5 de la nostra escola i dels altres centres del barri.

Alguns dels temes que poden ser tractats en aquestes sessions poden ser: Les pors infantils, La relació entre germans, Els hàbits i els límits, Educar en les emocions…

Aquest espai consta de quatre sessions repartides al llarg de quatre setmanes. Cada sessió té una durada aproximada d’una hora i mitja, i es fa un dia per setmana.

Les dates concretes són 19 d’abril, 26 d’abril, 03 de maig i 10 de maig. A les 21 hores

Aquells que desitgin participar en aquesta activitat cal que ens ho comuniquin a l’email de la comissió de FA espaifamiliactiva@gmail.com o als telèfons 671 674 574 i 616 232 563.

Tots aquells que finalment participin en l’activitat es comprometen a assistir a cadascuna de les quatre sessions plantejades.