Família Activa és una renovada comissió de l’AMPA

 “Per a educar a un nen, fa falta la tribu sencera”
proverbi africà

Què és FA?

Família Activa és una renovada comissió de l’AMPA, agafa el relleu de l’anterior Comissió XJT i n’amplía els seus objectius amb molta energia. La comunitat de l’Escola Vila Olímpica és molt activa  i pretenem ser un punt de trobada i d’intercanvi en aquest sentit.

FA és al servei de les famílies de l’escola per tal que compartim experiències, coneixements, inquietuds, dubtes i aprenentatges sobre l’educació, el creixement i maduració dels nostres fills i filles i de nosaltres mateixos.

Els objectius són:

Promoure i divulgar les activitats que es realitzen desde la comunitat educativa (mares, pares, professors..).Hi han moltes coses que s’estan fent actualment i creiem que poden arribar més lluny si les donem a conèixer.

Permetre que les persones s’assebentin d’allò que es fa al barri, perquè puguin participar-hi si ho desitgen.

Projectar i realitzar algunes activitats que vinculin a pares, fills, mestres… que ens facin disfrutar i aprendre, que ens ajudin a conèixer-nos més encara.

Gaudir d’unes Tertúlies en Família tal i com s’havia fet durant molts anys a la nostra escola; un espai on poguem tractar temes relacionats amb l’educació, la família i les nenes i nens. Seguirem recolzant les conferències XJT a les escoles del barri.

Aportar temes d’interès educatiu, pedagògic, psicològic… i divulgar-ne literatura relacionada. Establint amb el temps un fons bibliogràfic reforçant els temes que es vagin treballant; amb  ganes de convertir-se en una biblioteca per a les famílies.

Si vols rebre el newsletter, envia un mail a espaifamiliactiva@gmail.com

Si vols més informació, entra a comissions / espai familia activa

La setmana que vé començarem a pujar activitats i documentació, visita la web de l’ampa

Un comentari

  1. Bon dia companys: mares i pares!

    Us felicito per la vostra activa proposta! Em va agradar molt llegir l’exposició del Projecte a la carta que en vareu entregar pel seu to dinàmic i fresc…. Era com rebre la invitació a una casa on s’havien obert totes les finestres per què l’aire entrés!

    FA… una olor molt bona! ;D

    Endavant!

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.