Xerrada sobre L´Adolescència: Llibertat i límits a l’Arenal de Llevant

En el marc de l’Escola de pares de l’AMPA del CEIP Arenal de Llevant – Carrer Bac de Roda, 33 –  es farà el dimarts que ve dia 31 de gener a les 21.00h la xerrada L’adolescència: Llibertat i límits a càrrec de Carlos Giménez, psicòleg i psicoterapeuta.

 

L’adolescència és una etapa de canvis profunds que van des d’allò més extern a allò més intern. Comença amb els canvis físics de la pubertat, el desenvolupament dels caràcters sexuals primaris i secundaris que acompanyen canvis en el comportament, en els interessos i en les relacions. Parlem d’una fase necessària a la vida i fonamental per construir el caràcter i la forma de ser de cada persona.

Aquesta xerrada té com a objectiu entendre la dinàmica de relació amb les persones adolescents, conèixer les actituds que afavoreixen o dificulten la convivència, i donar eines que ajudin al bon desenvolupament i fomentin l’autonomia i la competència personal de les filles i fills. A partir del diàleg i compartint les experiències de les famílies assistents, s’oferiran les eines i els recursos necessaris per entendre el paper que té cada membre de la família i la dificultat de conjugar els límits i les llibertats.T’hi apuntes?