Els Concerts de Nadal

Nadal s’acosta i com cada curs a l’escola estem preparant la festa i el concert. Cada classe està preparant el  concert que aquest any tindrà com a fil conductor l’adaptació del conte “La Felicitació” del llibre “Contes per un món millor”d’Enric Larreula.

El concert de Nadal el farem dos dies per tal que el pugueu escoltar més còmodament. Cada dia cantaran tots els nens i nenes de l’escola, però només l’escoltareu la meitat de les famílies.

El dimecres 21 de desembre el concert estarà adreçat a totes les famílies de les classes B i el dijous 22 estarà adreçat a totes les famílies de les classes A.

El concert començarà a les 14:45 hores, després de cada concert podreu passar per les classes dels vostres fills i filles i recollir els treballs que han fet, així com contemplar els treballs exposats als passadissos de l’escola.

Per anar al concert, haureu d’entrar a l’escola per la porta que dóna a la pista poliesportiva, i des d’allà pujar a la Sala Gran. No es podrà sortir de la sala fins que acabi tot el concert.

El dimecres 21 i el dijous  22 de desembre no hi haurà activitats extraescolars. El dimecres 21 hi haurà servei d’acollida fins les 18:00h, però el dijous 22  tots els nens i nenes hauran de sortir a les 16 h de la tarda.