Convocatòria a l’assemblea general

CONVOCATÒRIA A L’ASSEMBLEA GENERAL

DIMARTS 29 DE NOVEMBRE DE 2011 A LES 20:30H. EN PRIMERA CONVOCATÒRIA I A LES 21H. EN SEGONA CONVOCATÒRIA (*)

Raons per venir a l’assemblea general:

1. Perquè l’escola la fem entre tots i totes i l’assemblea és l’aforament ideal per a l’intercanvi d’informació, idees, dubtes i propostes.

2. Per saber totes les inversions que es fan en medis, recursos, tecnologia, infraestructures i professionals per millorar i facilitar l’assimilació dels coneixements.

3. Perquè quan els nostres fills i filles ens parlin que a l’escola avui han regat l’hort o que utilitzen pissarres digitals connectades a l’ordinador, que hi ha un microscopi on es veuen coses sorprenents i que hi ha un professor nadiu que els parla en anglès, saber de què ens estan parlant, poder seguir la conversa i sentir-nos orgullosos i segurs de l’educació que reben.

4. Perquè en l’educació i el dia a dia dels nostres fills i filles hi ha més aspectes que l’aprenentatge de les matèries. En la nostra escola hi compten els temes d’actualitat, de medi ambient, la integració amb altres escoles i instituts del barri, els projectes socio-culturals que afecten el nostre entorn i que cal conèixer.

5. Perquè val la pena trencar les estadístiques d’assistència.. Vine, no t’ho perdis, només és un cop a l’any on rebem informació que afecta el dia a dia dels nostres fills i filles.

Benvolguts pares i benvolgudes mares,

Ens adrecem a vosaltres, com és habitual en el primer trimestre del curs, per convocar-vos a la propera Assemblea General de l’Associació de Mares i Pares (AMPA) de l’escola Vila Olímpica per al curs 2011-2012, amb aquest ordre del dia:

1. Presentació de les línies de treball curs 2011-2012 per part de l’Equip Directiu
2. Presentació de la Memòria de l’AMPA del curs 2010-2011
3. Estat de comptes i presentació del pressupost de l’AMPA per al curs 2011-2012
4. Presentació de les comissions de l’AMPA
5. Eleccions dels càrrecs de vicepresident i tresorer de la Junta de l’AMPA
6. Precs i preguntes

Com cada any hi haurà eleccions d’únicament dos càrrecs de la Junta de l’AMPA per tal que no hi hagi un trencament brusc.

Aquest any, doncs, toca escollir vicepresident i tresorer. Qualsevol pare o mare de l’escola es pot presentar com a candidat, per la qual cosa caldrà que faci arribar la candidatura per escrit, explicant qui és i per què es presenta, a la Carme (secretària de l’Escola i de l’AMPA) abans del dia 25 de novembre de 2011.

El dilluns 28 de novembre us posarem a les carteres dels nens i nenes una còpia de totes les candidatures perquè així pugueu pensar el vostre vot.

Us esperem a tots!

Atentament,
Itziar Gras
Secretària de l’AMPA

(*) Considerant aquesta convocatòria com l’efectiva