3ª Trobada TIC: Les TIC com a eines de comunicació i els nens

Com a darrera trobada TIC d’aquest curs escolar volem parlar del que aporten les noves tecnologies en matèria de comunicació, particularment als nostres fills i filles.

Fa 20 anys per comunicar-nos amb els nostres amics havíem de fer-ho de viva veu quan ens trobàvem o per telèfon, amb el telèfon de casa normalment, i aquí s’acabaven les possibilitats comunicatives.

Això ja era un gran avenç comparat amb 50 anys enrera on el telèfon era força més escàs, però comparat amb les possibilitats d’avui en dia sembla que estem parlant de la prehistòria.

En aquesta trobada volem parlar sobre quines vies comunicatives fan o poden fer servir els nostres fills per comunicar-se: xats des de PC com el Messenger o xats de mòbil com el WhatsApp, e-mails, eines socials com facebook o tuenti, telèfon mòbil convencional o skype i d’altres que de ben segur que se us acudeixen, teniu dubtes o quelcom a explicar des de la vostra experiència.

Us esperem a tots el dimecres 1 de juny a les 21.30h al Bar Butyklan del Carrer Salvador Espriu. Us preguem confirmació de l’assistència enviant un correu a ampavilaolimpica@gmail.com


Un comentari

Els comentaris estan tancats.