Piano de cua a la Rbla del Poblenou “Off concurs”del Maria Canals de Barcelona

Enguany es celebra la 57a edició del Concurs Internacional de música Maria Canals de Barcelona entre els dies 19 de març i 1 d’abril.

La passada edició aquest festival ja va comptar amb una sèrie d’activitats, “l’Off concurs”, més enllà del concurs pròpiament dit, desenvolupades arreu de la ciutat, per tal de promocionar i fer arribar la música clàsica a un públic més ampli, és per aquest motiu que es va ubicar un piano a la Rambla del Poblenou per ús obert de tothom i on es va realitzar algun concert.

Aquest any un dels pianos estarà novament ubicat a la Rambla del Poblenou (a la rotonda del Casino l’Aliança) serà solament un dia el dissabte 26 de març 2011 de 10 a 18 hores aproximadament, per tal que tothom que vulgui el pugui tocar i per tal que els participants en el concurs (s’han presentat més de 160 persones dels quals concursaran uns 80 on hi són representades més de 30 nacionalitats) també el puguin tocar.

Us animem a que compteu amb el piano aquest dia que estarà al barri i a que l’aprofiteu per a la realització de les vostres activitats.