Invitació a la 1ª Xerrada/Taller TIC

El proper dia 2 de febrer farem la primera xerrada TIC orientada a mares i pares. El tema de la primera xerrada/taller serà “Internet i els nostres fills”. Volem parlar de l’ús que fan i creiem que faran d’internet els nostres fills, quines mesures – si cal – de control cal posar, bones pràctiques en la navegació per internet,ús d’eines socials (facebook, tuenti, tweeter, chats) i qualsevol altre tema relacionat que els assistents volgueu tocar. La intenció és fer una xerrada/taller obert sense necessitat de tenir cap experiència prèvia.

Dia: dimecres 2 de febrer
Hora: 21.00h
Lloc: Bar Butiklan – Carrer Salvador Espriu 79
Què cal portar: Podeu portar si voleu el vostre portàtil i/o algun dispositiu mòbil que es connecti a internet si voleu ensenyar alguna cosa o voleu practicar qualsevol de les coses de les que es parlin. El Butiklan és un bar amb wifi, per tant la conexió està assegurada.
Si us hi voleu apuntar: Deixeu un comentari directament en aquest post o envieu un missatge a ampavilaolimpica@gmail.com (per a que calculem l’aforament).

Us esperem a tots!!

14 comentaris

 1. jo m’hi apunto si per llavors no som tots malalats a casa, ja tocava que es tractin aquests temes a l’escola!!

  M'agrada

 2. Bon dia Albert,
  us volia comentar que ens agradaria asistir a la xerrada del dimecres. Les persones que vindrem som:
  – Ana Boquer
  – Sara Sanchez
  – Teresa Segura
  i jo mateixa, Itziar Gras.
  MOltes gràcies,
  Itziar

  M'agrada

 3. hola!
  aquesta xerrada s’ha fet arribar als pares i mares de l’escola per un altre mitjà? he entrat aquí avui, per casualitat, i no tenia cap notícia.
  gràcies per la vostra feina,
  ester.

  M'agrada

  1. Hola de nou 🙂

   Doncs hi ha un fantabulós poster que va fer la Núria a l’entrada del cole, i també es va destacar al butlletí de l’Ampassa-te’l de la setmana passada. A veure què tal va demà, el plantejament és molt obert per a que entre els que ens interessa/preocupa aquest tema mirem de conèixer més què fer, i decidir properes passes…

   M'agrada

 4. Hola,

  Només avisar als que segui els fils de comentaris del post que al final en comptes del Butiklan anirem a la cafeteria de l’Hotel Icària, doncs juga el Barça hi després el Madrid i per soroll i distraccions amb la pantalla no és lo ideal.

  De 21 a 21:15 approx estarem a la porta del Butiklan i després anem tots plegats cap a l’hotel, ok?

  En fin, a la propera mirarem millor el calendari futbolístic! 🙂

  Enric

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.