Convocatòria de l’assemblea 2010 de l’AMPA

CONVOCATÒRIA A L’ASSEMBLEA GENERAL el DIJOUS 25 DE NOVEMBRE DE 2010 A LES 20:30H. EN PRIMERA CONVOCATÒRIA I A LES 21H. EN SEGONA CONVOCATÒRIA (*)

Raons per venir a l’assemblea general:

 1. Perquè l’escola la fem entre tots i totes i l’assemblea és l’aforament ideal per a l’intercanvi d’informació, idees, dubtes i propostes.
 2. Per saber totes les inversions que es fan en medis, recursos, tecnologia, infraestructures i professionals per millorar i facilitar l’assimilació dels coneixements.
 3. Perquè quan els nostres fills i filles ens parlin de que a l’escola avui han regat l’hort o que utilitzen pissarres digitals connectades a l’ordinador, que hi ha un microscopi on es veuen coses sorprenents i que hi ha un professor nadiu que els parla en anglès, saber de què ens estan parlant, poder seguir la conversa i sentir-nos orgullosos i segurs de l’educació que reben.
 4. Perquè en l’educació i el dia a  dia dels nostres fills i filles hi ha més aspectes que l’aprenentatge de les matèries. En la nostra escola hi compten els temes d’actualitat, de medi ambient, la integració amb altres escoles i instituts del barri, els projectes socio-culturals que afecten el nostre entorn i que cal conèixer.
 5. Perquè val la pena trencar les estadístiques d’assistència. L’any passat, de 700 pares i mares,  vàrem assistir tan sols  una trentena (la majoria de P3 i els representats de les comissions). Vine, no t’ho perdis, només és un cop a l’any on rebem informació que afecta el dia a dia dels nostres fills i filles.

Benvolguts pares i benvolgudes mares,

Ens adrecem a vosaltres, com és habitual en el primer trimestre del curs, per convocar-vos a la propera Assemblea General de l’Associació de Mares i Pares (AMPA) de l’escola Vila Olímpica per al curs 2010-2011, amb aquest ordre del dia:

 1. Presentació del curs: línies de treball curs 2010-2011
 2. Presentació de la Memòria de l’AMPA del curs 2009-2010
 3. Estat de comptes i presentació del pressupost de l’AMPA per al curs 2010-2011
 4. Presentació de les comissions de l’AMPA
 5. Eleccions dels càrrecs de president  i secretari de la Junta de l’AMPA
 6. Precs i preguntes

A més a més, aquest any toca escollir els càrrecs de president i de secretari ja que han transcorregut dos anys des de la seva elecció. Qualsevol pare o mare de l’escola es pot presentar com a candidat, per la qual cosa caldrà que faci arribar la candidatura per escrit, explicant qui és i per què es presenta, a la Carme (secretària de l’Escola i de l’AMPA) abans del dia 21 de novembre de 2010. El divendres 23 de novembre us posarem a les carteres dels nens i nenes una còpia de totes les candidatures perquè així pugueu pensar el vostre vot.

Us esperem a tots!

Atentament,

Joan Altés

President de l’AMPA

(*) Considerant aquesta convocatòria com l’efectiva

Assemblea

3 comentaris

 1. Hola sòc la ivone mare de la Gala de P5 i el Luca de P3A,he rebut el correu informant de la assemblea, que sapigueu que els pares de P3 encara no havien rebut el mail (jo ho he enviat a la delegada de P3B perque ho passi i com a subdelegada ho enviaré a la nostra classe)
  Ho dic perque si voleu que la gent participi quan més aviat ho sápiguen millor (per exemple nosaltres teniem just dijous 25 el sopar de classe de P3A però ho hem canviat a divendres perque la gent pugui participar a la reunió)
  Gràcies
  Salutacions
  Ivone

  M'agrada

  1. Hola Ivone,

   No vam arribar a temps aquesta vegada a incloure tots els correus de P3 per incloure’ls al primer correu i la informació us arribarà en paper aquesta vegada. Ja hem demanat les adreces de P3 per incloure-les a la llista de distribució i així evitar aquest problema la propera vegada.

   Gràcies per comentar-nos-ho

   Albert

   M'agrada

Els comentaris estan tancats.