Còlonies en anglés

Hem rebut aquesta informació sobre còlonies en anglés. L’AMPA no té cap referència d’aquest grup. Si teniu una experiència positiva o negativa amb Babel Languages, sisplau deixeu un comentari.

***********************************

Som una entitat dedicada al lleure i la formació en la llengua anglesa que treballa des de fa dotze anys en diferents escoles públiques de Barcelona com són els CEIP Bogatell, Provençals, Catalònia, La Llacuna, La Mar Bella, Octavio Paz, Poblenou, Arenal de Llevant, Acàcies, Pere Vila, Eulàlia Bota o els IES Icària i Salvador Espriu,  gestionant l’activitat d’anglès extraescolar.

Paralel.lament i des de fa tres estius, organitzem unes colònies d’anglès on els alumnes gaudeixen d’una estada en plena natura, amb un projecte d’inmersió lingüística rigorós que es complementa amb multitud d’activitats i esports d’aventura que fan que l’experiència sigui molt enriquidora.

Per aquest motiu, voldríem demanar-vos, sempre i quan ho considereu adient, permís per a poder oferir l’oportunitat de participar-hi als vostres alumnes mitjançant un díptic explicatiu de l’English Summer Camp 2010.

Per a més informació o referències podeu visitar el nostre web www.coloniesangles.com o bé contactar amb qualsevol de les AMPA de les escoles on treballem.

Aprofitant l’avinentesa, rebeu una cordial salutació.

Miquel

Babel Languages