Participació a la rua de Poblenou i reunió de la comissió de Carnestoltes

Aquest és el primer any que la nostra escola participa en la RUA DE CARNESTOLTES DEL POBLENOU!

CARNESTOLTES 2010

DISFRESSA’T I SURT!!!!!

ARRIBA EL CARNESTOLTES, veniu a participar a la rua:
13 de Febrer a les 16:30
( rambla del Poble Nou amb Diagonal )

Nosaltres ens podem incorporar davant de la ludoteca (entre Pallars i Pujades) no us oblideu de portar ganes de passar-s’ho bé, i instruments Musicals variats per fer una bona xaranga entre tots.
ANIREM AMB LA DISFRESSA DE L’ESCOLA
“TREBALLEM LA BIODIVERSITAT”

Tenim cura de la disfressa del nen el divendres i sobretot indispensable l’acompanyant del nen ha d’anar disfressat.
PER AIXÒ L’ESCOLA ORGANITZA:

DISSABTE 6 DE FEBRER A LES 11:00h
TALLER
“FES LA DISFRESSA ALS TEUS PARES “

Necessitem col·laboradors per participar a la rua, és el primer any que l’escola hi és present i ara més que mai necessitem la vostra participació. Hi haurà una llista penjada a l’escola per inscriure’s a la rua.

LLARGA VIDA AL REI CARNESTOLTES!

VISCA EL CARNAVAL!


Per això la comissió de la RUA demana la vostra col·laboració. Necessiten per la Coordinadora d’Entitats del Poblenou un número estimat de gent que participarà a la Rua, i, per tant, us agrairia que ens féssiu saber qui vol participar per tal de fer-li saber a la vocal de la comissió. Podeu escriure la Mònica Rodriguez (vice presidenta de l’AMPA) a monicarodcar@hotmail.com, o bé us apunteu a la llista que es posarà a l’escola. Animeu-vos!

Us recordem que el dia 4 de Febrer a les 21.00, a Can Felipa tindrà lloc la darrera reunió de la Comissió de Carnaval 2010, en el que assignarem l’ordre de participació a la Rua i distribuirem cartells i díptics  per, entre tots, fer la màxima difusió dels actes.

Més a baix hi trobareu el díptic, per si voleu fer difusió a través de la vostra web o correus electrònics.

Important: tota aquella comparsa que encara no hagi confirmat alguna de les dades sol·licitades, ho faci abans de dijous 4, via mail, per tal de que l’ordre a la Rua, sigui el correcte…

Programa 1
Programa (plana 1)
Programa (plana 2)