Estrenem butlletí: AMPAssa-te’l! :)

Amb la intenció de complementar la informació de la resta de comissions de l’escola, i de tenir un lloc comú per a comentar i compartir notícies de les que corren entre diferents llistes de correu de cada curs, encetem una nova iniciativa de la comissió de comunicació: l’AMPAssa-te’l!

Durant l’any 2008-09 amb la creació dels delegats de classes vam pensar en un nou canal per informar als pares sobre propostes i temes d’interès d’una forma molt directa a través del correu electrònic redistribuït pels delegats cap a cadascuna de les classes.

Creiem que podem anar un pas més enllà i agrupar totes aquestes propostes (tallers, obres de teatre, activitas per infants, etc.) que poden ser d’interès a una o dues setmanes vista en aquesta newsletter o butlletí electrònic, donant així una millor cohesió i també reduint el volum de missatges enviats des de l’AMPA als pares i mares. Així mateix el butlletí el podem distribuir directament a tots els pares, evitant d’aquesta forma la necessitat de reenviar-ho per part dels delegats i també el fet de rebre diverses vegades la mateixa notícia si tenim fills a diverses classes.

Es tractarà d’un butlletí o newsletter de periodicitat regular (la més regular que puguem, vaja, i en funció de les comunicacions que sigui urgent fer arribar) que enviarem a totes les adreces de correu dels pares i mares de l’escola. De vegades seran informacions que potser us arribin per un altre canal, de vegades que no afecten directament els vostres fills o filles sinó d’algun altre curs. En qualsevol cas, apuntaran normalment cap aquest blog, on trobareu la informació ampliada i la podreu comentar (per a saber-ne més, ampliar-la, valorar-la, etc).

I si falla el mail trobarem alternatives :)
I si falla el mail trobarem alternatives 🙂

Òbviament, des del propi butlletí us podreu donar de baixa si no el voleu rebre, i també respondre per a suggerir-nos altres informacions que s’hi puguin afegir en futurs enviaments… Us animem ja des d’ara a que ens envieu qualsevol proposta que creieu que pot ser d’interès pel butlletí a l’adreça ampavilaolimpica@gmail.com

10 comentaris

 1. Fantàstica iniciativa!!! Agilitzarà el flux d’informació i crec que farà que sapiguem moltes més coses de la nostra escola.

  M'agrada

 2. Ospes! Aquest equip de comunicació tira endevant les iniciatives amb molta resolució i millors resultats.

  Gràcies Comissió, que segeuixi la festa!!!

  M'agrada

 3. Felicitats!!!
  És una molt bona eina perquè ens arribi tota l’informació a tohom i d’una manera molt ràpida i moderna. Bravo!

  M'agrada

 4. Enhorabona pel nou format i gràcies per tota la informació que ens feu arribar i pel tot l’esforç que significa.

  M'agrada

 5. Felicitats per la feina tan ben feta¡¡¡¡ felicitats per la iniciativa¡¡¡¡ felicitats als membres de la comissió¡¡¡

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.