L’equip Argonautes al torneig nacional de la FIRST Lego League

Competició
3 equips en acció

El darrer Diumenge 13 de desembre es va celebrar celebrat a Barcelona la First Llego League, una competició internacional de robòtica per a nois i noies de 9 a 16 anys. L’equip dels “Argonautes”, format per nens i nenes del CEIP Vila Olímpica i de l’Escola Sadako, va participar i es va classificar per competir en la final espanyola, que tindrà lloc el proper 21 de febrer al CosmoCaixa de Barcelona.

L’equip està format per Berta, Helena i Victor, de 4º, Bruna, de 5ºA, Leo, de 6º A, i Iain i Meritxell, de l’Escola Sadako. L’entrenador que ha preparat i acompanyat el dia de la competició als Argonautes és Mario Martín, pare de Bruna i de Júlia (2n A).

Foto de l'equip
Foto de l'equip (clic per ampliar-la)

Encara que Mario fos l’únic autoritzat a acompanyar a l’equip el dia de la competició, la preparació del projecte i l’entrenament han estat compartits per Ulises Cortés (pare d’Helena) i Luigi Ceccaroni (pare de Iain).

Malgrat ser l’equip més jove de la competició, els Argonautes han aconseguit classificar-se en la novena posició, enfront de 42 equips: la seva jove edat, a més de la seva preparació i de l’entusiasme demostrat en tota la competició, ha estat determinant perquè els jutges els assignessin el premi “Joves Promeses”, que dóna dret a participar en la final d’Espanya.

Ànims Argonautes!! 🙂

Actualització: En diferents fragments d’aquest vídeo de la competició se’ls pot veure en acció…

2 comentaris

  1. Hola Argonautes!
    Ens teníeu a tota la famila pendents de la vostra actuació a la final d’Istanbul, i ha sigut una llàstima que el volcà us hagi aixafat els plans perquè sabem que us ho havíeu preparat seriosament i a més estaveu entussiasmats!. Ambdues coses són essencials per a fer-hi un bon paper. A veure si podeu anar-hi igualment quan finalment es faci. De totes maneres haver arribat on ho heu fet vosaltres ja és una gran victòria. Felicitats Argonautes, sou els millors!!!

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.