Jornada de presentació de la Xarxa de Camins Escolars del Poblenou

logocaminsescolarsLloc: CEIP VILA OLIMPICA
Dia: dissabte, 29 de novembre
Hora: 10:30 a 13 hores

Amb els ideals de construïr un barri on es torni a viure pels carrers, on els nens i nenes puguin trobar un espai segur, net i solidari…. vam començar aquest projecte.

Vols saber com, per què, quan hem treballat aquest any? Vols saber com escoles del barri, juntament amb el Districte, l’Ajuntament i moltes associacions del barri, col·laboren i treballen perquè es pugui posar en marxa aquest projecte?

Vine a viure amb nosaltres aquesta jornada el dissabte 29 de novembre a l’escola. Parlarem del camí escolar mentre els teus fills i filles participen en jocs lúdics i, si són majors de 8 anys, en d’activitats de sensibilització i educació viària organitzades per la Guàrdia Urbana.

Per participar a les activitats per infants, és imprescindible confirmar assistència abans 18 Novembre per correu electronic a monicarodcar@hotmail.com

Activitats pels nens:

De 3 a 7 anys: Activitats lúdiques

A partir de 8 anys: Activitats de sensibilització i educació vial organitzades per la GUÀRDIA URBANA. Els nens/es haurien de portar un medi de transport com patinets, patins o bicicleta.