JORNADA “FAMÍLIES EN XARXA”

El dia 19 d’abril pel matí es celebra la Jornada Famílies en xarxa a la seu de Barcelona Activa. Aquest és un extracte del fulletó informatiu:

Adreçat a les famílies dels centres d’educació primària i secundària

Contingut

L’objectiu del taller és proposar alternatives creatives i assertives que facilitin la comunicació amb els nostres infants i adolescents.
Mitjançant tallers vivencials i participatius, la jornada permetrà compartir reflexions sobre els models d’educació anteriors i actuals i les problemàtiques relacionades amb l’ús de les noves tecnologies a la llar.

09.00 – 09.30 Benvinguda i presentació de la jornada

09.30 – 11.30 Tallers vivencials en grups reduïts

11.30 – 12.00 Esmorzar

12.00 – 01.00 Conclusions dels tallers

01.00 – 01.30 Cloenda

La jornada comptarà amb la participació de Francesc Narváez, Regidor del Districte de Sant Martí, Montserrat Ballarin, Regidora d’educació de l’Ajuntament de Barcelona i Josep Miquel Piqué, Conseller delegat de 22@Barcelona

Tallers a càrrec de:

Omar Gulchin: Terapeuta Gestàltic. Màster en Didàctica de la Llengua especialitzat en intervencions psicopedagògiques.
Damàs Basté: Expert en coaching, gestalt i PNL. Formador en l’àmbit educatiu i empresarial.
Data: dissabte 19 d’abril de 2008

Horari: de 9.00 a 13.30 h

Lloc: Barcelona Activa-Porta 22 – c/ Llacuna 162-164

Inscripció: 93 351 3957 de 8.30 a 18 h. 609 412 854 de 18 a 21 h.

Correu electrònic: crp-santmarti@xtec.cat

AFORAMENT LIMITAT

Un comentari

 1. Fa dies l’escola va donar als nens i nenes informació sobre una jornada que tractava sobre noves tecnologies, família i educació i que es feia a la seu de Barcelona Activa el dissabte 19 d’abril al matí. Em va semblar un tema prou interessant com per anar-hi. A la jornada hi vam assistir pares i mares de diferents escoles i instituts del districte; de la nostra escola érem quatre persones. Després de la benvinguda i la introducció, es van fer tres grups de treball cadascun dels quals es va reunir en una sala amb els dinamitzadors corresponents. Primer vam fer una presentació dels components del grup i la motivació que ens havia portat a participar en la jornada (de fet, les motivacions eren tan diverses que fins i tot hi havia alguna àvia); tot seguit ens vam dividir en grups més petits, de 4 o 5 persones, per a treballar supòsits concrets, dels quals vam fer una exposició cada grup i en vam treure les oportunes conclusions.
  Va ser molt interessant veure les diferents situacions que els pares i mares vivim amb els nostres fills en relació amb les noves tecnologies; hi havia situacions semblants o molt diferents, però el fet d’exposar-les i parlar-ne amb tots ens va anar bé per a reafirmar-nos en les nostres conviccions o senzillament tenir un altre punt de vista sobre situacions molt properes. Finalment, ens vam tornar a reunir tots a la sala d’actes on, per grups, vam exposar les conclusions a les quals havíem arribat. Va ser interessant veure els diferents punts de vista de pares i mares respecte a l’impacte que estan tenint les noves tecnologies dins l’àmbit familiar i l’educació, i alhora la similitud de situacions amb què ens trobem els progenitors a l’hora d’incorporar aquests elements dins la quotidianitat.
  Ens van informar que està previst crear una seu que serveixi com a referent per a acollir aquesta mena d’iniciatives i altres de semblants, on hi tinguin cabuda cursets, xerrades i tot allò que tingui a veure amb el talent i les inquietuds personals en aquest àmbit. Em va semblar una iniciativa molt engrescadora i no em faria res repetir l’experiència.

  Cristina Dacruz
  (mare d’Andrea Rivero, 6è B)

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.