Construint a la Sala – Taller d’arquitectura per a nens i nenes de 7 a 12 anys

Fa una quants anys l’arquitecte holandès, Robert Mulder va tenir la idea de muntar a Amsterdam una gran festival d’arquitectura per a nens i nenes. Es tractava de fer una activitat gratuïta, oferint als participants de 7 a 12 anys la possibilitat d’experimentar amb els materials, posar qüestions i resoldre problemes amb arquitectes professionals… i el més important, deixar que per unes hores l’originalitat, la il•lusió, l’entusiasme i l’energia creativa dels nens i nenes encomanés un espai “culturalment seriós” i es pogués fer un viatge singular.
D’aquella simple idea i amb l’esforç de molt voluntaris organitzats en diverses comissions, any rera any en va sorgir una fundació sense afany de lucre avui en dia consolidada i reconeguda, la qual l’any 2001 va obtenir el prestigiós premi concedit pel govern holandès Prins Bernhard a les arts i la cultura.
Enguany, en el seu desè aniversari, l’èxit de l’activitat fa que la iniciativa surti dels Països Baixos i arribi a Barcelona sota el nom de Construint a la Sala, estrenant-se el 25 de novembre a la Sala Oval del MNAC.

Per a més informació i inscripcions, aneu a http://www.construintalasala.org