Entrevista a Francesco Tonucci. “Cuando los niños dicen ¡basta!”

El pedagog italià Francesco Tonucci té una de les visions més interessants sobre la funció de l’escola i dels adults en relació amb els nens. En aquesta entrevista publicada per la Fundación Germán Sánchez Ruipérez exposa moltes de les seves idees i propostes.

http://www.fundaciongsr.es/documentos/boletin9/10.htm

Francesco Tonnuci és el pare de la idea “Camins Escolars” i, per tant, de les idees i valors del projecte, en curs, de la creació d’una Xarxa de Camins Escolars al Poblenou. En aquest projecte participen 14 escoles del Poblenou i 4 organismes de l’Ajuntament, un total de més de 30 persones.

3 comentaris

 1. hola m`agradaria rebre mes inforamcio sobre Tonucci…
  es poden fer preguntes directament a ell?

  Gràcies.

  Estudiant D`Educacio infantil

  M'agrada

 2. hola! me gustaria saber si F. Tonucci esta preparando mas libros, o tiene pensado escribir algo nuevo o no;y si fuera el caso de que temática serán, como enfocara el mundo de los niños… Bueno, gracias!

  M'agrada

 3. A jutjar per la pàgina web del Sr. Tonucci (veure més avall), l’últim llibre que ha publicat és “Quan els Infants diuen prou!” – Biblioteca de Guix, núm. 138 – ISBN 84-7827-322-0
  Es pot comprar a la llibreria del Poblenou ETCETERA, carrer Llull, 203 – consulta@etc-llibres.com Aquesta pàgina web pot ser que informi en el futur de nous possibles llibres.

  http://www.lacittadeibambini.org/spagnolo/home.htm
  a) Per veure el llibres que té pubicats, cal clicar a Documentos/Libros
  b) Per contactar amb ell i/o la seva gent he vist que posen el següent correu de contacte: laboratorio@lacittadeibambini.org (això ho preguntava una noia estudiant)

  Serveix aquesta resposta?

  Cordialment
  Montse Ortís – Comissió Camí Escolar

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.